YouTube Twitter Linkedin Facebook

Tel: +31(0)10 - 899 0022

Diner of feest


Achtergrondmuziek

 

Akoestische achtergrondmuziek, omdat het van groot belang is dat u heerlijk kunt bijkletsen en genieten van uw diner of feestavond. Onze professionals kennen hun rol; zij spelen heerlijke achtergrondmuziek!
Op ouderwetse wijze van goeie muziek genieten...

Akoestische achtergrondmuziek, omdat het van groot belang is dat u heerlijk kunt bijkletsen en genieten van uw diner of feestavond. Onze professionals kennen hun rol; zij spelen heerlijke achtergrondmuziek! Op ouderwetse wijze van goeie muziek genieten...

 

 


 

Zangeres Merel Koman verzorgt met haar combo, het Blackbird kwartet in de bezetting bas, drums, toetsen heerlijke achtergrondmuziek. Eventueel meer dansbaar en “poppy” repertoire, voor de liefhebbers.
Vier jonge mensen, allen afgestudeerd aan het Conservatorium te Utrecht.

Zangeres Merel Koman verzorgt met haar combo, het Blackbird kwartet in de bezetting bas, drums, toetsen heerlijke achtergrondmuziek.

Lees meer: Blackbird Merel Koman

Zarzamora neemt je mee naar de mystieke oorden van Spanje waar melancholie en hartstocht het vuur doen oplaaien en het hart doen smelten.
Zarzamora verzorgt sfeervolle flamenco optredens voor uiteenlopende gelegenheden, te denken aan exposities, openingen, festivals, recepties, diners, bruiloften, congressen en verjaardagen.
Roberto Rodriguez Fernandez en Feikje Boertjens vormen samen de basisbezetting van Zarzamora.  Op originele wijze laten zij hun gitaren en stemgeluid samensmelten wat hen een bijzonder duo maakt.
Zarzamora is uit te breiden met flamencodans en percussie.
Zarzamora neemt je mee naar de mystieke oorden van Spanje waar melancholie en hartstocht het vuur doen oplaaien en het hart doen smelten. Zarzamora, een sfeervol flamenco optreden voor b.v. receptie, diner, congres etc. 
Lees meer: Zarzamora, Flamenco

In de winter van 2008 werden Michael Coomans en Romy Uitdehaag voor een speciale gelegenheid letterlijk bij elkaar gebracht als duo. Deze manier van muziek maken, akoestisch en puur, bleken beiden echter zo leuk te vinden dat er diezelfde avond een naam werd bedacht…: Lace was geboren!

Lees meer: Lace

Feest is pas feest als HALLOHALLO is geweest!

Hartstikke leuk, hoor, zo'n buffetje Lekker eten…, beetje dansen…
Maar, valt er nog wat te lachen?
Nou, dat kan dus als je trio HALLOHALLO er bij haalt.
Stel je nou toch eens voor:
Zit er een meneer met een snor…hebben ze een lied over een snor!
Een paar meisjes aan een tafeltje…zingen ze een speciaal damesliedje!
Muziek, akoestisch, mobiel, overal inzetbaar, maar vooral heel erg leuk!
HalloHallo zorgt voor de vrolijke noot op receptie, vergadering, bruiloft, verjaardag, congres,
opening, personeelsfeest, barbecue, diner, tuinfeest, jubileum,  lunch, brunch, borrel,
presentatie, etentje, tewaterlating, eerste paal,  tweede paal enz.enz.

Hartstikke leuk, hoor, zo'n buffetje Lekker eten, beetje dansen…maar, valt er nog wat te lachen? Nou, dat kan dus als je trio  HalloHallo er bij haalt.
 

Lees meer: Hallo Hallo

Tamara Maria speelt met gitarist en percussionist. Heerlijke achtergrond muziek. Het is een mix van Bossa Nova en Lounge. Deze vorm van wereldmuziek wordt met name door gitarist Maurice Rugebregt gedoceerd aan het Rotterdams Conservatorium. Tamara Maria studeerde o.a. aan conservatoria in Nederland en Brazilië. De vertolking van deze stijlen onder begeleidingvan gitaar en percussie is een bijzondere combinatie en uitermate geschikt als achtergrondmuziek.Tamara Maria speelt met gitarist en percussionist. Heerlijke achtergrond muziek. Het is een mix van Bossa Nova en Lounge. Deze vorm van wereldmuziek wordt met name door gitarist Maurice Rugebregt gedoceerd aan het Rotterdams Conservatorium. Tamara Maria studeerde o.a. aan conservatoria in Nederland en Brazilië. De vertolking van deze stijlen onder begeleiding
van  gitaar en percussie is een bijzondere combinatie en uitermate geschikt als achtergrondmuziek.

Tamara Maria speelt met gitarist en percussionist. Heerlijke achtergrond muziek. Het is een mix van Bossa Nova en Lounge. Deze vorm van wereldmuziek wordt met name door gitarist Maurice Rugebregt gedoceerd aan het Rotterdams Conservatorium.

Lees meer: Trio Tamara Maria