YouTube Twitter Linkedin Facebook

Tel: +31(0)10 - 899 0022

Tamara Maria speelt met gitarist en percussionist. Heerlijke achtergrond muziek. Het is een mix van Bossa Nova en Lounge. Deze vorm van wereldmuziek wordt met name door gitarist Maurice Rugebregt gedoceerd aan het Rotterdams Conservatorium. Tamara Maria studeerde o.a. aan conservatoria in Nederland en Brazilië. De vertolking van deze stijlen onder begeleidingvan gitaar en percussie is een bijzondere combinatie en uitermate geschikt als achtergrondmuziek.Tamara Maria speelt met gitarist en percussionist. Heerlijke achtergrond muziek. Het is een mix van Bossa Nova en Lounge. Deze vorm van wereldmuziek wordt met name door gitarist Maurice Rugebregt gedoceerd aan het Rotterdams Conservatorium. Tamara Maria studeerde o.a. aan conservatoria in Nederland en Brazilië. De vertolking van deze stijlen onder begeleiding
van  gitaar en percussie is een bijzondere combinatie en uitermate geschikt als achtergrondmuziek.

Tamara Maria speelt met gitarist en percussionist. Heerlijke achtergrond muziek. Het is een mix van Bossa Nova en Lounge. Deze vorm van wereldmuziek wordt met name door gitarist Maurice Rugebregt gedoceerd aan het Rotterdams Conservatorium.


 Tamara Maria studeerde o.a. aan conservatoria in Nederland en Brazilië. De vertolking van deze stijlen onder begeleiding van gitaar en percussie is een bijzondere combinatie en uitermate geschikt als achtergrondmuziek.