YouTube Twitter Linkedin Facebook

Tel: +31(0)10 - 899 0022

‘OUD EN NIEUW’ OP Z’N ROTTERDAMS

De Ouwejaarsshow is terug en hoe! 

Het Groot Niet Te Vermijden en Anne-Marie Jung | 27 t/m 30 december 2023

Onvermijdelijk vermakelijk, spetterend muzikaal en minstens zo vernieuwend als vertrouwd… Beleef de voorstelling ‘Oud en Nieuw’ van 27 tot en met 30 december 2023 in het theater van het ss Rotterdam!

‘Jung en oud’ op één podium, muziek en verhalen van vroeger en vandaag en het decor: het roemruchte Rotterdams schip dat aan haar tweede leven bezig is. Hoe ‘oud en nieuw’ wil je het hebben? In deze energieke, humoristische en oer-Rotterdamse show spelen zangeres en actrice Anne-Marie Jung en de mannen van Het Groot Niet Te Vermijden samen de planken van het dek!

‘Oud en Nieuw’ belooft vuurwerk met een uitbundige mix van verschillende stijlen muziek, oude en nieuwe nummers en natuurlijk veel humor.

Kaarten voor deze unieke voorstelling zijn te bestellen via ons online ticketsysteem. Prijs vanaf 35,50 (ex servicekosten) inclusief één drankje voorafgaand aan de voorstelling. De voorstelling begint om 20:00u en duurt tot ca. 21:30u. (geen pauze) Na afloop kunt u gezellig naborrelen met de artiesten in de Captains Lounge aan boord van het ss Rotterdam.

Meer informatie op https://ouwejaarsshow.nl

 

Ouwejaarsshow theater ss Rotterdam 27 t/m 30 december

Ouwejaarsshow met Het Groot Niet Te Vermijden • Simon Stokvis • trio Naar de Haaien
Kapitein Lagaaij en alle artiesten nemen ons dit jaar mee op een “reis” dwars door Rotterdam! Kan je met een cruise schip onder De Hef door, over de Rotte, de Kralingse Plas, de Westersingel of door Delfshaven??

Dit wordt een spectaculaire voorstelling boordevol muziek, gekke verhalen en doldwaze belevenissen van de bekendste Rotterdamse artiesten. Zo tegen het einde van het jaar genieten we met z’n allen in het prachtige theater van het ss Rotterdam van al die leuke en gekke dingen van Rotjeknor en kijken we tevens terug op het jaar 2018. Sta niet gek te kijken als Kapitein Lagaaij en zijn stuurmannen bijzondere manoevres uithalen voor een ludieke tussenstop tijdens dit bijzondere Rondje Rotterdam.

Kijk voor meer informatie en tickets op www.kerst-cruise.nl 

10965 Facebook omslag ouwejaar 2018 Lievaart def

Simon reikt eerste cd "Voeten in de Maas" uit aan Lee Towers

Simon Stokvis heeft zijn nieuwe album "Voeten in de Maas" gepresenteerd aan boord van Zeesleper "De Elbe". Tijdens een heerlijke vaartocht met vele bekende Nederlanders zong Simon -geflankeerd door zijn collega Bep Roodenburg- de sterren van de hemel. Hoogtepunt was de uitreiking va het eerste exemplaar aan Lee Towers, die zichtbaar aangenaam verrast was. Eén van de mooiste chansons op het album is namenlijk een ode aan Lee Towers.IMG 2650IMG 2655IMG 2656