YouTube Twitter Linkedin Facebook

Tel: +31(0)180 - 820212

Simon reikt eerste cd "Voeten in de Maas" uit aan Lee Towers

Simon Stokvis heeft zijn nieuwe album "Voeten in de Maas" gepresenteerd aan boord van Zeesleper "De Elbe". Tijdens een heerlijke vaartocht met vele bekende Nederlanders zong Simon -geflankeerd door zijn collega Bep Roodenburg- de sterren van de hemel. Hoogtepunt was de uitreiking va het eerste exemplaar aan Lee Towers, die zichtbaar aangenaam verrast was. Eén van de mooiste chansons op het album is namenlijk een ode aan Lee Towers.IMG 2650IMG 2655IMG 2656

Groot niet te Vermijden op jouw feest?

Het Groot Niet Te Vermijden is natuurlijk bekend van hun jaranlange theatertours, met veel kostuums, grappen, veel instrumenten en diverse muziekstijlen. Het is nu tevens mogelijk om deze muzikale duizendpoten exclusief op jouw evenement te laten optreden. Een spetterend optreden waarin uiteraard ook  typetjes, persiflages en vele wereldwijde muzikale invloeden niet zullen ontbreken. 
Een stukje maatwerk behoort tot standaard tot de mogelijkheden; een leuke anekdote over het bedrijf of organisatie is de mannen op het lijf geschreven.
Wij vertellen graag meer over de talrijke mogelijkheden.GNTV Muac 2018 jpg

Simon Stokvis presenteert nieuwe cd "Voeten in de Maas"

Op 12 juni 2018 presenteert Simon Stokvis in Theater Walhalla zijn nieuwe CD album: Voeten in de Maas.simon stokvis persfoto cd

Onder leiding van het trio Bart Wijtman zingt Simon Stokvis met vocale medewerking van Bep Roodenburg alle nummers die op zijn nieuwe album te horen zijn.

Simon: Het wordt een Rotterdamse zomeravond om nooit te vergeten.

Wil jij hier bij zijn. kaarten zijn verkrijgbaar via Theater Walhalla. Tickets


(foto JW Bullee)