YouTube Twitter Linkedin Facebook

Tel: +31(0)10 - 899 0022

Ouwejaarsshow theater ss Rotterdam 27 t/m 30 december

Ouwejaarsshow met Het Groot Niet Te Vermijden • Simon Stokvis • trio Naar de Haaien
Kapitein Lagaaij en alle artiesten nemen ons dit jaar mee op een “reis” dwars door Rotterdam! Kan je met een cruise schip onder De Hef door, over de Rotte, de Kralingse Plas, de Westersingel of door Delfshaven??

Dit wordt een spectaculaire voorstelling boordevol muziek, gekke verhalen en doldwaze belevenissen van de bekendste Rotterdamse artiesten. Zo tegen het einde van het jaar genieten we met z’n allen in het prachtige theater van het ss Rotterdam van al die leuke en gekke dingen van Rotjeknor en kijken we tevens terug op het jaar 2018. Sta niet gek te kijken als Kapitein Lagaaij en zijn stuurmannen bijzondere manoevres uithalen voor een ludieke tussenstop tijdens dit bijzondere Rondje Rotterdam.

Kijk voor meer informatie en tickets op www.kerst-cruise.nl 

10965 Facebook omslag ouwejaar 2018 Lievaart def

Simon reikt eerste cd "Voeten in de Maas" uit aan Lee Towers

Simon Stokvis heeft zijn nieuwe album "Voeten in de Maas" gepresenteerd aan boord van Zeesleper "De Elbe". Tijdens een heerlijke vaartocht met vele bekende Nederlanders zong Simon -geflankeerd door zijn collega Bep Roodenburg- de sterren van de hemel. Hoogtepunt was de uitreiking va het eerste exemplaar aan Lee Towers, die zichtbaar aangenaam verrast was. Eén van de mooiste chansons op het album is namenlijk een ode aan Lee Towers.IMG 2650IMG 2655IMG 2656

Groot niet te Vermijden op jouw feest?

Het Groot Niet Te Vermijden is natuurlijk bekend van hun jaranlange theatertours, met veel kostuums, grappen, veel instrumenten en diverse muziekstijlen. Het is nu tevens mogelijk om deze muzikale duizendpoten exclusief op jouw evenement te laten optreden. Een spetterend optreden waarin uiteraard ook  typetjes, persiflages en vele wereldwijde muzikale invloeden niet zullen ontbreken. 
Een stukje maatwerk behoort tot standaard tot de mogelijkheden; een leuke anekdote over het bedrijf of organisatie is de mannen op het lijf geschreven.
Wij vertellen graag meer over de talrijke mogelijkheden.GNTV Muac 2018 jpg