YouTube Twitter Linkedin Facebook

Tel: +31(0)10 - 899 0022

In de winter van 2008 werden Michael Coomans en Romy Uitdehaag voor een speciale gelegenheid letterlijk bij elkaar gebracht als duo. Deze manier van muziek maken, akoestisch en puur, bleken beiden echter zo leuk te vinden dat er diezelfde avond een naam werd bedacht…: Lace was geboren!

Zowel op de voorgrond als op de achtergrond siert Lace iedere gelegenheid. Het repertoire is breed en gevarieerd waardoor het duo voor ieder wat wils en herkenbaars biedt. Voor sommige gelegenheden is het mogelijk speciale nummers aan te vragen voor een persoonlijke touch.

 

Lace ontvangt vaak warme reacties over de manier waarop hun muziek mensen raakt en over hun enorme veelzijdigheid.  Aanvoelen wat precies de juiste noot is op elke gelegenheid is absoluut aan Lace toevertrouwd.

Het uitgebreide repertoire van Lace is meer dan avondvullend, maar is ook geschikt voor het uitvoeren van enkele nummers bijvoorbeeld tijdens een bruiloftceremonie.

 

Lace is bovendien uit te breiden met akoestische bas/achtergrondzang en percussie. Lace & Cotton, zoals deze formatie heet, biedt daardoor weer vele andere mogelijkheden en sfeer maar behoudt het mooie, akoestische karakter.  Een combinatie (bijvoorbeeld eerst Lace en later op de avond Lace&Cotton) is uiteraard ook bespreekbaar.