YouTube Twitter Linkedin Facebook

Tel: +31(0)10 - 899 0022

dansen in Fijnaart met DJ Funkyz

Lekker dansen in Fijnaart
Lets Dance!
16 mei aanstaande (de dag voor Hemelvaart) wordt de Fendertse Hoeve omgetoverd tot een danstempel. Vanaf 21:00 gaan de deuren open voor een avond vol dansplaten. Dj’s Funkyz en Dirty Wax gaan ervoor zorgen dat niemand stil staat met de beste house en club knallers van toen en nu.
Lichtshow
Om dit een memorabele avond te laten worden, is er voor gekozen om met een extra lichtshow te werken. De combinatie van de muziek en de spectaculaire lichteffecten zullen menig bezoeker versteld doen staan.
Anthem
Speciaal voor deze avond is Dj Funkyz de studio ingedoken. Het resultaat is een lekkere Dance track die gratis te downloaden is.
Alles op een rij
Lets Dance te Fijnaart op woensdag 16 mei 2012. De Fendertse Hoeve opent haar deuren om 21:00. Voor de eerste 100 bezoekers staat er een glas champagne klaar! www.7-tease.nl

Let's Dance! 16 mei 2012 wordt de Fendertse Hoeve omgetoverd tot een danstempel. Vanaf 21:00 gaan de deuren open voor een avond vol dansplaten. Dj’s Funkyz en Dirty Wax gaan ervoor zorgen dat niemand stil staat met de beste house en club knallers van toen en nu.LichtshowOm dit een memorabele avond te laten worden, is er voor gekozen om met een extra lichtshow te werken. De combinatie van de muziek en de spectaculaire lichteffecten zullen menig bezoeker versteld doen staan.

Speciaal voor deze avond is Dj Funkyz de studio ingedoken. Het resultaat is een lekkere Dance track die gratis te downloaden is. Alles op een rij Let's Dance te Fijnaart op woensdag 16 mei 2012. De Fendertse Hoeve opent haar deuren om 21:00.

Voor de eerste 100 bezoekers staat er een glas champagne klaar!

www.7-tease.nl