YouTube Twitter Linkedin Facebook

Tel: +31(0)10 - 899 0022

vanaf 2012 is ’s lands meest bekende muziektheatergroep “Het groot niet te vermijden”te boeken voor een (gast)optreden samen met b.v. uw muziekvereniging. Na een aantal succesvolle gezamenlijke voorstellingen met vooraanstaande muziekverenigingen hebben wij besloten aan deze groeiende vraag te voldoen.

Een bekende artiest tijdens uw jaarlijkse uitvoering draagt altijd bij aan succes. Het landelijk bekende “Het groot niet te vermijden”  vormt daarop geen uitzondering, het betekent veel muziek en humor. De band heeft met name onder muziekliefhebbers een grote schare fans. Er zijn tal van mogelijkheden, welke wij graag samen met u bespreken. Desgewenst kunnen wij u ook adviseren bij fondswerving of subsidieaanvraag.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wilco Koldenhof, uitvoerend producent van de muzikale theatershow van deze succesvolle groep. 0180 - 820212.

 

In 1985 starten toetsenist Peter Tinke en drummer Jochem Kroon met z’n tweeën het Henk van der Meijden Dans en Show Orkest. Dit was weinig meer dan een coverbandje dat op bruiloften en partijen speelde, maar wel met een dosis humor en zelfspot. Na enige tijd werd de act uitgebouwd met zanger/saxofonist Louis Kockelmann. De naam van de band veranderde in Het Groot Niet Te Vermijden Dans/Show Orkest, op dit moment beter bekend als Het Groot Niet Te Vermijden.

Sinds 1989 heeft 's lands meest bekendste muziek/theatershow een samenwerking met één van de grootste theaterimpresariaten Mojo Theater. Nu, vele theatershows en de nodige dvd's verder, kan Muac Productions Het Groot Niet Te Vermijden aanbieden voor b.v. uw bedrijfs-, verenigingsfeest of festival. Informeer bij ons naar de talrijke maatwerk mogelijkheden, wij vertellen u graag meer over deze onnavolgbare band. Het Groot Niet Te Vermijden bestaat uit Martin Bakker, Jochem Kroon, Louis Kockelmann, Sjoerd Plak en Peter Tinke.

 

DVD

De DVD's van de programma's Take Ten en Long Way Home zijn vanaf nu bij ons verkrijgbaar en te bestellen voor € 20,- per stuk exclusief € 2,50 verzendkosten. Stuurt u ons een e-mail en vermeld daarin uw gegevens met als onderwerp: Bestelling DVD + titel(s).

 

Het totaalbedrag kunt u overmaken op ING 4522189 t.n.v. Muac Productions o.v.v. "bestelling DVD GNTV".