YouTube Twitter Linkedin Facebook

Tel: +31(0)10 - 899 0022

Heerlijke achtergrondmuziek

 

Akoestische achtergrondmuziek is ideaal tijdens uw receptie.


U kunt ongestoord converseren, terwijl onze professionals op de achtergrond voor de juiste sfeer zorgen; zij kennen hun rol, ze doen immers niet anders!

Wij verzorgen al jaren met veel succes achtergrondmuziek op receptie's, tijdens productpresentatie's, ter gelegenheid van een opening, een open dag, of na afloop van een congres, symposium of netwerkborrel.

Denkt u ook aan achtergrondmuziek op uw beursstand of op uw feestavond...

 


 

 

Amalia Jazz TrioHet trio speelt heerlijke achtergrondmuziek in de bijzondere bezetting saxofoon, gitaar en contrabas. Laat u verwennen door de aangenaam warme klanken van deze drie buitengewoon professionele musici.

Lees meer: Amalia Jazz Trio

Floow1Floow heeft een uitgebreid repertoire heerlijke achtergrondmuziek in de bijzondere bezetting viool, piano en contrabas. De violiste is tevens een zeer ervaren zangeres, zodat de bezetting uniek te noemen is.

Lees meer: Floow

El TrioEl Trio speelt een programma van New Orleans jazz, salsa, samba, bossa nova en popsongs. Tijdens een receptie, of diner is El Trio de perfecte aanvulling om het geheel nog smaakvoller te maken.

Lees meer: El Trio

Jacko ZieverinkJacko Zieverink is een pianist die door zijn unieke uitstraling en heerlijke pianospel een buitengewoon aangename aanvulling is tijdens receptie of diner.

Lees meer: Jacko Zieverink

Bonjour MadameBonjour Madame is een salonorkest dat door de unieke combinatie viool, cello en piano een buitengewoon stijlvol geluid heeft.

Lees meer: Bonjour Madame