YouTube Twitter Linkedin Facebook

Tel: +31(0)10 - 899 0022

 

Maatwerk entertainment op het ss Rotterdam

 

Muac Productions heeft een exclusief aanbod muziek en entertainment samengesteld voor aan boord van de ss Rotterdam. Alle betrokken artiesten hebben een speciale band met de stad Rotterdam en het schip in het bijzonder. De komende periode zal ons aanbod worden uitgebreid met spectaculair authentiek entertainment.

SS Rotterdam

 

 

Deze rasechte Rotterdammer is het accordeon spelen met de paplepel ingegoten. Met beide opa’s als beroepsaccordeonist kan dat ook niet anders. Hij speelt heerlijke Rotterdamse nummers van o.a. Jaap Valkhoff en Blinde Piet en de jazzy nummers van Johnny Meijer.

Lees meer: Jan Dorpmans

Workshop Rotterdamse smartlappen zingen
 
Eigenlijk wilde u dit al jaren.. u krijgt nu eindelijk de gelegenheid om op de ss Rotterdam een (h)eerlijke Rotterdamse smartlap te zingen. Onder begeleiding van één van de beste Rotterdamse accordeonisten studeert u in ca.1 uur een lied naar keuze in. U kunt kiezen uit vele bekende Rotterdamse (zeemans) liedjes,zoals "Aan de Maas", "Ik heb m'n hart op Katendrecht verloren", "Diep in m'n hart" en vele anderen. Onder het genot van een hapje en een drankje beleeft u
een fantastische workshop.
 
Het uiteindelijke resultaat zal direct na de workshop worden vereeuwigd op cd, die u meteen
mee krijgt.

Workshop Rotterdamse smartlappen zingen


Eigenlijk wilde u dit al jaren.. u krijgt nu eindelijk de gelegenheid om een heerlijke Rotterdamse smartlap te zingen onder leiding van het Rotterdamse trio Naar de Haaien. Met elkaar studeren we in ca.1 uur een Rotterdams lied naar keuze in. 

Lees meer: Workshop Rotterdamse smartlappen

REO1Rotterdams Emigratie Orkest, Twee mannen, één orkest!


Voorlichting en vertier voor de vertrekkende reiziger met een muzikale en theatrale rondreis langs bijzondere bestemmingen. 

Lees meer: Rotterdams Emigratie Orkest (REO)