YouTube Twitter Linkedin Facebook

Tel: +31(0)10 - 899 0022

Simon Stokvis

Simon Stokvis is de bekendste personage uit “Toen was geluk heel gewoon” Simon heeft een geweldige carrière in de Rotterdamse Riool. Hij werkt er sinds zijn twaalfde - is gelijk na de lagere school begonnen - en is sinds oktober 1965 hoofdredacteur van de Bruine Rotterdammer. De Bruine Rotterdammer is het onafhankelijk opinieweekblad van de Rotterdamse Riool.
Een optreden van Simon is altijd een feest, hij vertelt prachtige anekdotes en zingt bekende Rotterdamse liedjes zoals “Rotterdam wordt wakker”.

Simon is een kei in maatwerk, hij kan als master of ceremonie een ludieke openingshandeling verrichten. Niet over de top, maar gewoon lekker Rotterdams! Op basis van door u aan te leveren input over uw organisatie, vertelt Simon de leukste anekdotes en meest bijzondere verhalen welke uiteraard in de Bruine Rotterdammer staan.

Eventueel kan Simon voor u een korte videoboodschap maken, bedoeld als uitnodiging voor uw gasten. Een voorbeeld sturen wij u graag op verzoek toe.

Uw eigen editie Bruine Rotterdammer?

De Bruine Rotterdammer is het onafhankelijk opinieweekblad van het Rotterdamse Riool bekend van de succesvolle serie “Toen was geluk heel gewoon”.Simon stokvis riool krant

Deze speciale editie van de Bruine Rotterdammer wordt geheel op maat gemaakt, op basis van door u aan te leveren input. Leuke anekdotes, redactionele bijdrages, bijzondere informatie, advertenties, alles is mogelijk in deze Bruine Rotterdammer. Inclusief redacteur, grafische opmaak, begeleiding, drukwerk en uiteraard een mooie column door Simon Stokvis. Uit ervaring weten wij dat een speciale editie voor uw evenement succesvol is, u kunt b.v. uw leveranciers of partners laten adverteren in dit blad, waardoor u in staat bent dit unieke exemplaar budget neutraal te laten vervaardigen.