YouTube Twitter Linkedin Facebook

Tel: +31(0)180 - 820212

Ilse de Lange

Ilse de Lange (artiestennaam Ilse DeLange) werd op vrijdag de 13e mei 1977 geboren te Almelo, waar zij tot 2001 ook altijd heeft gewoond. Als schoolopleiding volgde ze MAVO en Middelbaar Middenstands Onderwijs (MMO). Ze heeft een tijdje gewerkt als verkoopster in een schoenwinkel.
In die periode ondernam ze al pogingen om door te breken als zangeres, een droom die ze al lang koesterde. Vanaf haar 8e jaar nam ze deel aan Soundmix-wedstrijden en talentenjachten, en kwam vele malen als winnares uit de bus. Op haar 13e debuteerde ze in een televisieprogramma (De Kinderparade bij Tineke).

Ilse de Lange (artiestennaam Ilse DeLange) werd op vrijdag de 13e mei 1977 geboren te Almelo, waar zij tot 2001 ook altijd heeft gewoond.

Als schoolopleiding volgde ze MAVO en Middelbaar Middenstands Onderwijs (MMO). Ze heeft een tijdje gewerkt als verkoopster in een schoenwinkel. In die periode ondernam ze al pogingen om door te breken als zangeres, een droom die ze al lang koesterde. Vanaf haar 8e jaar nam ze deel aan Soundmix-wedstrijden en talentenjachten, en kwam vele malen als winnares uit de bus. Op haar 13e debuteerde ze in een televisieprogramma (De Kinderparade bij Tineke).